Bio kmetija

Eko kmetija Biodobro – Jože Lipej – dopolnilna dejavnost na kmetiji razpisuje dela in naloge z naslednjimi podatki:


1. Vrsta del in nalog:
Pravna, ekonomsko-komercialna in računalniška dela


2. Opis del in nalog:
Priprava in pregled pogodb, pravna mnenja, priprava raznih pravnih in drugih dopisov, iskanje dobaviteljev, distributerjev in kupcev ter drugih prodajnih kanalov, oblikovanje in administriranje spletne strani kmetije v WordPressu, Facebooku in drugih družabnih omrežjih ter administrativna dela v zvezi z vsem tem, občasno (v konicah) tudi pomoč pri lažjih fizičnih delih v proizvodnji in osnovni kmetijski dejavnosti

3. Število zaposlitev na razpisanih delih in nalogah:
Eden


4. Zahtevana izobrazba:
Univerzitetna izobrazba pravne smeri


5. Trajanje zaposlitve
Zaposlitev za nedoločen čas


6. Vrsta zaposlitve:
Krajši delovni čas: 5 ur na teden


7. Delovne izkušnje:
DA: 3 leta na pravnem področju


8. Poskusno delo:
NE


9. Zahtevano znanje jezika:
DA: pasivno nemško in angleško


10. Zahtevana računalniška znanja:
DA: urejevalnik besedil, delo s preglednicami, oblikovanje in administracija spletne strani kmetije v WordPressu, Facebooku in drugih socialnih omrežjih


11. Urnik dela:
Gibljiv/nestalen urnik


12. Rok prijave:
Od 23.7.2017 do vključno do 26.7.2017


13. Datum objave na spletni strani:
21.7.2017


14. Način prijave kandidatov:
Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 
15. Kontaktna oseba delodajalca za stike s kandidati:
Jože Lipej, tel.: 031 876 803, e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.


16. Način obveščanja kandidatov o izbiri:
Na e-pošto, s katere je bila poslana vloga na razpisana dela in naloge.

 

Jože Lipej

Piškotki
 
Kaj so piškotki?
 
Piškotki so male tekstovne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.
 
Zakaj so piškotki potrebni?
 
Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Najpogostejše funkcije e-poslovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno.
 
Zakaj spletne strani uporabljajo piškotke?
 
Piškotke uporablja večina spletnih strani, so priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogov za uporabo piškotkov je tako več, kot prvi gotovo njihova lastnost shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, o navadah spletnega uporabnika – saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. Podjetja lahko s pomočjo piškotkov ocenijo učinkovitost zasnove svojih spletnih strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo uporabnikom na svojih spletnih straneh.
 
Google Analytics piškotki niso škodjivi in so pomembni za delovanje spletne strani ideator.si. Njihov namen je merjenje statistike obiskov strani biodobro.si. Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov, ne bomo posredovali tretjim osebam. Služijo zgolj kot povratna informacija na ponujeno vsebino spletne strani biodobro.si.
 
V kolikor piškotkov ne dovolite namestiti, jih lahko na lastno odgovornost blokirate v svojem spletnem brskalniku.
Podatki, besedila, avdio-vizualne informacije, elementi strani so v lasti Biodobro - ekološke kmetije in se brez pisnega dovoljenja Biodobro - ekološke kmetije ne smejo prepisovati, kopirati ali kako drugače razmnoževati v komercialne namene.

Vsebina spletnega mesta www.biodobro.com je zgolj informativne narave. Pridržujemo si pravico do nenajavljenih sprememb. Za morebitne napake se opravičujemo. Spletno mesto www.biodobro.com uporabljate na lastno odgovornost. Biodobro - ekološke kmetija ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala pri uporabi spletnega mesta, prav tako tudi ne nosi nikakršne odgovornosti glede nemotenega delovanja.

Biodobro - ekološke kmetija se zavezuje, da bo zaščitila vašo zasebnost. Vaših podatkov ne bomo posredovali tretji osebi, razen v primeru, ko je zahteva podana v pisni obliki s strani državnih ustanov. 

Vaše podatke bomo občasno uporabili le zato, da vam odgovorimo ali pa vas obvestimo o pomembnejših spremembah, novih storitvah in posebnih ponudbah na naši spletni strani, za katere z gotovostjo trdimo, da za vas predstavljajo pomembne informacije. Če teh informacij ne boste želeli prejemati, nas o tem obvestite na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Jože Lipej / Biodobro - ekološka kmetija
cemaz_spredaj_2011_.jpgČemaž vsebuje veliko vitalnih snovi (vitamine, minerale in eterična olja), ki čistijo in razkužujejo črevesje, znižujejo krvni pritisk, podpirajo krvožilni sistem, znižujejo nivo holesterola v krvi in pomagajo pri njeni obnovi. V biodobro čemaževi presni omaki so vse blagodejne lastnosti čemaža zajete v enkratno mešanico olja, himalajske kristalne soli in svežih listov čemaža, polnih naravnih arom, ki ji dajejo enkraten, nepozaben okus...

več o izdelkuPrenesi

Z uporabo strani biodobro.si soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti.