Bio kmetija
Podatki, besedila, avdio-vizualne informacije, elementi strani so v lasti Biodobro - ekološke kmetije in se brez pisnega dovoljenja Biodobro - ekološke kmetije ne smejo prepisovati, kopirati ali kako drugače razmnoževati v komercialne namene.

Vsebina spletnega mesta www.biodobro.com je zgolj informativne narave. Pridržujemo si pravico do nenajavljenih sprememb. Za morebitne napake se opravičujemo. Spletno mesto www.biodobro.com uporabljate na lastno odgovornost. Biodobro - ekološke kmetija ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala pri uporabi spletnega mesta, prav tako tudi ne nosi nikakršne odgovornosti glede nemotenega delovanja.

Biodobro - ekološke kmetija se zavezuje, da bo zaščitila vašo zasebnost. Vaših podatkov ne bomo posredovali tretji osebi, razen v primeru, ko je zahteva podana v pisni obliki s strani državnih ustanov. 

Vaše podatke bomo občasno uporabili le zato, da vam odgovorimo ali pa vas obvestimo o pomembnejših spremembah, novih storitvah in posebnih ponudbah na naši spletni strani, za katere z gotovostjo trdimo, da za vas predstavljajo pomembne informacije. Če teh informacij ne boste želeli prejemati, nas o tem obvestite na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Jože Lipej / Biodobro - ekološka kmetija

Z uporabo strani biodobro.si soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti.